Vyhľadávanie
Rodinný dom v Trnava „Spiegelsal 1“ na predaj
Top
Cena:
430 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Trnava
Obec: Trnava
Ulica: Bradlanská
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 115 m2
Plocha pozemku: 573 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: RK49
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj rodinný dom so samostatnou garážou a pozemkom v Trnave v centre mesta v lokalite Spiegelsal 1, na ulici Bradlanská s rozlohou pozemku spolu 573 m2 – zastavaná plocha nádvorie (š. 17m x d. 35m). Prístupovú cestu k nehnuteľnostiam tvorí mestská asfaltová komunikácia. Parkovanie je povolené pred vstupnou bránou do domu pre jedno vozidlo, ostatné parkovanie je verejné, spoplatnené podľa cenníka mesta. Pozemok je oplotený, vstup je z prednej strany vstupnou dvojkrídlovou bránou do dvora a malou osobnou bráničkou. Na dvore je priestor parkovania dvoch vozidiel a jedno v samostatnej garáži. Za domom sa nachádza záhrada s viničom a ovocnými stromami.

Rozmery domu: š. 12m x d. 10m. Dom je jednopodlažný, čiastočne podpivničený so vstupom do pivnice priamo z interiéru a do druhej samostatnej pivnice zo zadnej strany domu samostatne. Dom pozostáva zo vstupnej verandy, chodby, kuchyne, samostatného WC, kúpeľne a troch obytných miestností. V pivničných priestoroch sa nachádza technická miestnosť, skladovacie a priestory. Z chodby sa vstupuje na zadnú terasu. Z interiéru vedie schodisko do podkrovia. Vykurovanie je plynovým kotlom, pitná voda je z verejného vodovodu, odpad vedie do verejnej kanalizácie. Strecha je škridlová. Vonkajšia fasáda domu je nepoškodená. Pomerový merač plynu je zabudovaný v plote, elektrické hodiny sa nachádzajú na verande domu. Dom je v dobrom technickom stave, je obytný a funkčný aj keď je pôvodnom stave. Rok výstavby je cca 1968. Viac napovedia fotografie.

Majitelia domu plánovali dom využiť na podnikanie a zároveň aj na bývanie. Je spracovaná aktuálna projektová dokumentácia na rekonštrukciu a to: prvé podlažie malo byť určené na využitie lekárskej ambulancie a podkrovie na bytovú jednotku so samostatným vchodom zo zadnej strany. Podľa povolení mesta je možné dom využiť aj na podnikanie, avšak a 50% musí byť využité a zachované na bývanie. V prípade záujmu sú projekty sú k dispozícii, ako i možnosť predĺženia povolení (viac informácií poskytneme osobne).

Výhodou je samostatná garáž stojaca vedľa domu. (36 m2, š. 4m x d. 9m) so súpisným číslom, ktorá je čiastočne podpivničená (využívaná ako vínna pivnica).

Občianska vybavenosť: vysoká škola, stredná kola, škôlky, obchody, zastávky MHD, úrady, výborná dostupnosť peši.

Dôvodom predaja týchto nehnuteľností je zmena podnikateľského zámeru jeho majiteľov. Dom nemá žiadne právne vady, je možné financovanie kúpy prostredníctvom úveru z banky. Ďalšie podrobné informácie ako aj projektovú dokumentáciu poskytneme osobne pri obhliadke. Objednanie obhliadky je nutné objednať deň vopred na čísle telefónu 0908 762 708 – Renáta Burianová.

Maklér:

makler
Renáta BURIANOVÁ
0908 762 708

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
Podobné nehnuteľnosti
Luxusná drevenica Horná Mariková na predaj

Luxusná drevenica Horná Mariková na predaj

Domy a vily
Rodinný dom
Horná Mariková (okres Považská Bystrica)
Rodinný dom Udiča-Prosné na predaj

Rodinný dom Udiča-Prosné na predaj

Domy a vily
Rodinný dom
Udiča (okres Považská Bystrica)
Nebytový priestor 89,98m2 na Moyzesovej ulici na predaj

Nebytový priestor 89,98m2 na Moyzesovej ulici na predaj

Komerčné a prevádzkové priestory
obchodné
Považská Bystrica