Vyhľadávanie
Rodinný dom Udiča-Prosné na predaj
Cena:
219 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Považská Bystrica
Obec: Udiča
Ulica:
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 5
Podlahová plocha: 150 m2
Plocha pozemku: 2714 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: RK59
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ako poverená realitná kancelária ponúkame na predaj troj-podlažný murovaný rodinný dom obdĺžnikového tvaru so sedlovou strechou, pokrytou plechovou pozinkovanou krytinou. Dom sa nachádza  v obci Udiča, k.ú. Prosné,  pozemok o celkovej výmere 2 714m. Stavba bola daná do užívania v roku 1980. Fasáda je brizolitová. Dom má zavedené ústredné kúrenie so zdrojom z kotla na pevné palivo. Zdroj vody z vlastnej studne sa nachádza na pozemku. Odpad z domu ústi kanalizačnou prípojkou do žumpy. Zdroj teplej vody je z kombinovaného kotla 160l.

Dispozícia domu:

V suteréne sa nachádza sklad, kotolňa a dve pivnice. Prízemie pozostáva zo zádverie, haly, chodby zo schodiskami do pivnice a podkrovia, samostatného WC, samostatnej kúpeľne, špajze, komory, kuchyne, a dvoch izieb. V podkroví sú umiestnené tri izby.

Podlahy v dome pozostávajú z keramickej dlažby, laminátových parkiet a PWC. Omietky sú hladené, okná drevené s dvojsklom, radiátory oceľové, interiérové dvere  pôvodné.

Príslušenstvo domu tvorí samostatná murovaná garáž, hospodárska budova s betónovou základovou doskou a murovanými obvodmi z debniacich tvárnic, prístrešok a skleník.

Uličné oplotenie je vybudované z oceľových profilov s podmurovkou a stĺpikmi.  Zvyšok pozemku je oplotený klasickým záhradným pletivom so stĺpikmi.

Výhodou je veľká záhrada s ovocným sadom.  Mesačné náklady sú minimálne a to 40,- Eur mesačne. Prístupová cesta obecná, asfaltová. Dom je obytný, funkčný v dobrom technickom stave a voľný ihneď. Nie je ničím zaťažený, bez právnych závad, možné financovať úverom z banky. Úver z banky pre vás bezplatne a kompetentne vybavíme. Všetky ostatné informácie poskytneme pri osobnej obhliadke priamo v dome. Obhliadka domu je možná kedykoľvek po dohode na čísle 0908 762 708 – Renáta Burianová.



Maklér:

makler
Renáta BURIANOVÁ
0908 762 708

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
Podobné nehnuteľnosti
4-izbová zariadená novostavba bungalovu v Jasenici na predaj

4-izbová zariadená novostavba bungalovu v Jasenici na predaj

Domy a vily
Rodinný dom
Jasenica (okres Považská Bystrica)
Luxusná drevenica Horná Mariková na predaj

Luxusná drevenica Horná Mariková na predaj

Domy a vily
Rodinný dom
Horná Mariková (okres Považská Bystrica)